Nyheder DAP

 

Arbejdsprogram 2018-2020 er klar

På generalforsamlingen i oktober blev det besluttet, at den nyvalgte ledelse og hovedbestyrelse skulle udarbejde et arbejdsprogram på baggrund af dagens diskussion.

Det arbejdsprogram er nu klar og bliver i overensstemmelse med beslutningen udsendt til alle medlemmer. 

Læs arbejdsprogrammet her  (PDF)
Læs referat fra generalforsamlingen (PDF)

Har du kommentarer til arbejdsprogrammet, så skriv til:

Formand Ditte-Marie Post Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Næstformand Anne Marie Horn Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ditte-Marie Post har desuden telefontid hver torsdag fra klokken 10-12 på telefon 52 10 87 44.

Læs også: Hovedbestyrelse og formandskab er trukket i arbejdstøjet

 

Billeder fra generalforsamlingen 2018

Alle billeder er taget af fotojournalist Sophia Juliane Lydolph.

Referat fra generalforsamlingen lægget op, så snart det er godkendt. 

Ditte-Marie Post blev valgt til ny formand

Anne Marie Thureby Horn vandt kampvalget til posten som næstformand

Leder af uddannelsen i Randers Helle Brok takkede Dorte Hartvig Jensen og Rolf Auhagen for deres arbejde

Der var langvarige stående ovationer til den afgående formand og næstformand

Sekretariatsleder Gert Møller Thaysen har ordet

Den nye bestyrelse.Fra venstre: Anne-Marie Lange, Sigrid Lund Nielsen, Christinne Østergaard Larsen. Christian Geister Olsen, Anne Marie Thureby Horn (næstformand), Henriette Lindebjerg, Sheila Simonsen og Ditte-Marie Post (formand). 

Marlene Finmand, Kamilla Byrialsen og Lone Brun Rasmussen er ikke med på billedet. 

 Og så blev der da også lige tid til at fejre DAPs 40 års jubilæum med et stykke kage (privatfoto)

Billeder fra Inspirationsugen 2018

Den årlige Inspiratinsuge er godt igang. Her viser vi billeder fra de fem kurser, der desværre blev til fire, da underviseren på mandagens kursus var involveret i et færdselsuheld og derfor nødt til at aflyse. Alle er okay, og vi arbejder på en løsning for dem, der skulle have været på kursus mandag.  

TIRSDAG: Inspiration til dig, der arbejder i bevægelsesfaget

Underviseren var Maria Rose Dybvad er uddannet psykomotorisk terapeut og yogalærer. Hun arbejder nu som selvstændig med dans, yoga og bevægelse inspireret af psykomotorik. 

Kursuskoordinator Stine Kofod Larsen fortæller: Dagen startede med en lang fri bevægelsesseance fra liggende op i firestående og helt op på to ben. Det var en blandet gruppe, der deltog på kurset - der var både nogle lidt yngre, som var uddannet i Hillerød, der var en del, der var uddannet fra de private skoler og så deltog Birgit Dines Johansen, der blandt har været med til at stifte Danske Psykomotoriske terapeuter i 1978. Det gav anledning til en del snak om, hvor faget kommer fra, og det var dejligt at være så blandet en gruppe og samtidig mødes omkring faget. I det hele taget var stemningen rigtig god.  

 

 

 

ONSDAG: Stress- og angstproblematikker - hvordan griber jeg det an? 

Underviser Bodil Hjorth er psykomotorisk terapeut, master i sundhedspædagogik og har en efteruddannelse i Rudolf Laban bevægelsespædagogik.

Kursuskoordinator Stine Kofod Larsen fortæller: I forhold til tirsdagen er det en dag med et helt andet fokus på vores fag. Formiddagen var i høj grad teoretisk, hvor Bodil fortalte om klienter med stress og angst og behandlingen af dem. Bodil formår at kombinere alt det bedste i faget, og deltagerne i kurset er virkelig dedikerede og nysgerrige. 

 

TORSDAG: Kropsterapeutisk tilgang til behandling af PTSD

Underviser Shlomy Ofer er ansat som psykomotorisk terapeut ved Rigshospitalet, militærpsykiatrisk ambulatorium samt sexologisk klinik. Han er desuden yoga- og meditationsunderviser, han er i gang med den amerikanske ”Warriors At Ease”-uddannelse.

Dagen har budt på bl.a. kropslige øvelser, hvor der er blevet arbejdet med nærvær og accept, og der har været masser af faglig samtale med udgangspunkt i dagens emne.

Kursuskoordinator Stine Kofod Larsen fortæller: Der er igen en rigtig god stemning på kurset. Det er kendetegnet af at det er dejligt at mødes med nogle fagfæller i det psykomotoriske felt. Man kan virkelig mærke, at folk vil gerne inspireres. 

 

FREDAG: Træning inde og ude til voksne og friske ældre

Underviser: Henriette Bjerre Tybjerg har over 20 års erfaring indenfor psykomotorik. Som selvstændig her hun især fokus på træning og fællesskab i naturen. 

Om formiddagen var der bl.a. øvelser på gulv indenfor, og efter frokost fik den fuld gas udenfor.

Kursuskoordinator Stine Kofod Larsen fortæller: Det er endnu en dag med god stemning, masser af energi og rigtig meget humor. Under frokosten fik vi en god snak om hvordan det er at være i faget, og hvor dejligt det er at mødes på kurser som det her. Der er en på kurset, der er uddannet i 1992, og en der er uddannet i 2016. Det siger lidt om bredden.

 

Drømmejobbet er dynamisk

Ved du ikke helt, hvilen retning du helst vil i dit arbejdsliv? Så er du langtfra alene! Karriererådgiver Trine Dupont giver gode råd til at tage de første, spæde skridt mod et drømmejob.

Karriererådgiver Trine Dupont møder dem så godt som hver dag – de mennesker, der ikke helt ved, hvad de vil med deres arbejdsliv. Men de vil noget! Med andre ord: De leder efter et drømmejob.

Måske er du en af dem. Måske kender du en. Så er det værd at læse videre.

”Et drømmejob lyder som et uopnåeligt fatamorgana, men i virkeligheden handler det om at finde det i hverdagen, som man bliver motiveret af. Det er slet ikke så diffust,” siger Trine Dupont, der blandt andet har arbejdet som karriererådgiver i Akademikernes A-kasse og for forskellige konsulentfirmaer. Nu er hun selvstændig.

Hun understreger, at drømmejobbet er en dynamisk størrelse. 

”Dit drømmejob kan være én ting i dag, men noget helt andet om fem år.”

Og det lyder jo alt sammen meget godt. Men hvad stiller man så op?

”Man handler,” lyder det korte svar fra Trine Dupont.

”Man kan ikke sidde derhjemme og regne ud, hvad der vil være det helt rigtige job,” fortsætter hun.

I stedet opfordrer hun til øvelser, workshops og opsøgning af viden, der kan hjælpe med en værdiafklaring. Hvis du finder et job, der er i overensstemmelse med dine værdier, vil du nemlig også opleve mening.

”Et drømmejob betyder ikke, at man går lykkelig hjem fra arbejde hver dag, men i det store hele giver jobbet mening. Det kan sammenlignes lidt med at være forældre,” siger hun med et grin. 

I efteråret underviser hun på kurset ”Find dit drømmejob”, hvor hun netop tilbyder en række værktøjer til at afdække de personlige værdier, og hvad de betyder for valg af job. Her vil deltagerne både arbejde med det, der motiverer dem, og det, der spænder ben for dem.

Læs mere om kurset Find dit drømmejob

Alle kan være med – også helt nyuddannede.

”Som nyuddannet har du måske ikke så meget erhvervserfaring, som du kan bruge til værdiafklaring, men du er langtfra på bar bund: Du har været i praktik, du har fritidsinteresser, venner, studiejob og så videre. Der er masser at arbejde med,” siger Trine Dupont og tilføjer:

”Det allervigtigste i den her proces er, at man er undersøgende, nysgerrig og opsøgende. På to en halv dag finder man måske ikke lige det job, der vil være meningsgivende. Men man tager det første, vigtige skridt.”

Én ting er selvfølgelig at kende sit drømmejob. Noget helt andet er at lande det. Det vil der også blive arbejdet med på kurset.

”I er på ingen måde et selvhævdende fag. Der er en intention med det, I gør, og I har en stor faglighed, men det kan være svært at være sælger, specielt når man skal sælge sig selv. Her kan det være nyttigt med et fokusskifte. At sælge handler jo også om at hjælpe. Som psykomotorisk terapeut løser du et behov – det er det, du skal formidle,” siger Trine Dupont.

OM KURSET:

BOKS: Find dit drømmejob

Hvad brænder du for som psykomotorisk terapeut? Og hvordan kommunikerer du dit fag til omverdenen? Bliv klogere på kurset ”Find dit drømmejob”, som bliver udbudt af DAP. 

Tid:  22. og 29. oktober 2018 + 3. december 2018.
Sted: Danske Psykomotoriske Terapeuter (FOA-huset), Staunings Plads 1, 1607 Kbh. V.
Pris: 2.500 kr. for medlemmer og 3.125 kr. for ikkemedlemmer.
Tilmeldingsfrist: 27. september 2018.

OBS! Hvis du er på dimittendsats og gerne vil i virksomhedspraktik, er det muligt at få dette kursus betalt som et led i traineeprojektet. Kontakt Stine Kofod Larsen på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for mere information.

 
Trine Dupont underviser på kurset Find dit drømmejob.

Europæisk Forum for Psykomotorik – hvor er vi på vej hen?

Der har netop været afholdt både studenterakademi og årligt møde i Europæisk Forum for Psykomotorik i Darmstadt, Tyskland. Her deltog 110 studerende og 27 delegerede fra i alt 15 lande. En af dem var Siff L. E. Skovenborg, som her skriver om arbejdet i EFP.

Af Siff L. E. Skovenborg, medlem af uddannelsesudvalget i EFP

Under artiklen kan du læse en beretning fra årets studenterakademi af de to danske deltagere Malene Raun og Birgitte Cramer fra UCC Nordsjælland. 

For at forstå hvor Europæisk Forum for Psykomotorik (EFP) er på vej hen, er det en fordel at kende lidt til de skridt, som allerede er taget.

EFP består af en bestyrelse (board) og 3 udvalg (commissions) – et uddannelsesudvalg, et forskningsudvalg og et professionsudvalg, der hvert år mødes og arbejder intenst på forskellige projekter (missions). 

En stor del af arbejdet har bestået i at forstå ligheder og forskelligheder i de forskellige lande. Det har ført til en beskrivelse af hvert enkelt lands psykomotoriske historie, uddannelsesniveau og praksisområder, beskrivelser af de forskellige uddannelsesinstitutioner, minimumsindhold for grundlæggende uddannelser samt bacheloruddannelser, en database med eksperter, en beskrivelse af psykomotoriske professionskompentencer og en ordliste med centrale begreber (glossary) indenfor psykomotorikken i Europa og meget mere

I år har det overliggende tema været, hvordan vi får kommunikeret resultater og kendskabet til EFP's arbejder og aktiviteter bedre ud - samt hvilke veje kommunikationen skal gå. EFP har ikke haft en egentlig kommunikationsstrategi, og det har betydet, at det har været lidt for tilfældigt, hvem der fik viden om EFP's arbejde og aktiviteter samt hvad de fik at vide. 

Så på mødet i år startede vi med at gennemgå forskellige mulige kommunikationskanaler både til eksterne partnere, til den psykomotoriske profession i de enkelte lande samt på tværs af udvalg og bestyrelsen i EFP. Det er et arbejde, som der fortsat vil være fokus på hen over året og som bl.a. gerne skulle vise sig gennem mere aktivitet på EFPs facebookside samt på LinkedIn (søg European Forum of Psychomotricity).

I år handler det særligt om at motivere de enkelte lande til mere aktivt og udadrettet at fokusere på den psykomotoriske dag, som falder hvert år den 19. september. Der opfordres til, at fejre dagen med udadrettede aktiviteter på ens arbejdsplads, på uddannelserne, i medierne, på gader og stræder med happenings eller andet der kan hjælpe til udbredelsen af kendskabet til psykomotorik. 

Hvad laver de forskellige udvalg i EFP

Ud over at udvalgene arbejder på projekter på selve årsmødet, så ligger udvalgsmedlemmer også mange timer i frivilligt udviklingsarbejde med projekterne i løbet af året. 

I uddannelsesudvalget er der på mødet i år blevet arbejdet videre med udviklingen af et spørgeskema til bachelor- og masteruddannelser med særligt fokus på, hvor mange ECTS point og timer der bruges til praktikker samt hvor på uddannelsen de ligger. Der spørges også til om, der er en forskningsbaseret afsluttende opgave på uddannelsen og hvor mange ECTS, der bruges på det. 

Spørgeskemaet er næste færdigt og hvert enkelt lands delegerede skal så kontakte hver eneste skole i landet og indsamle informationerne. Næste år skal udvalget så bearbejde de data, som kommer ind og fremlægge et dokument med resultaterne. 

Derudover arbejdes der i udvalget med et dokument, som beskriver centrale psykomotoriske kompetencer, som EFP foreslår indgår i en bacheloruddannelser. Dette dokument forventes at være færdigskrevet i år og publiceres her. Der vil også komme løbende facebook-opslag om udvalgets arbejde og der vil være oplæg til dialog om psykomotoriske grundbegreber med afsæt i den ordliste/glossary som tidligere er udarbejdet.

 

I forskningsudvalget er de i gang med en spørgeskemaundersøgelse, som de igangsatte under sidste psykomotoriske konference i Luzern 2016. De vil hvert andet år undersøge hvilken forskning, som foregår i de forskellige lande samt udgive en artikel på baggrund af undersøgelsen. 

I professionsudvalget søger de også at få et overblik over psykomotoriske aktiviteter i det forskellige lande som for eksempel, hvor mange der arbejder med sundhed og afspænding. De har fået over 1000 svar fra professionelle i de forskellige lande, men overvejer at sende undersøgelsen ud igen for at få endnu flere svar. På mødet næste år forventer de at fremlægge resultaterne af undersøgelsen.

Hvorfor betyder det noget, at vi er med i EFP?

Fordi vi har brug for fællesskaber og hinanden til fælles inspiration, til udvikling og styrkelse af psykomotorikken og til at mærke, at vi har i fællesskab i psykomotorikken, selvom vores metoder og målgrupper kan være meget forskellige. 

I EFP støtter man dette ved hvert år at holde studenterakademier og hvert 4. år at holde kongresser, hvor man kan høre om nyeste forskning og 'best practice' indenfor psykomotorikken.

Der er også samarbejde mellem de forskellige lande. Det har bl.a. ført til at psykomotorikuddannelsen i Randers sammen med andre europæiske lande hvert år tilbyder et psykomotorisk kursusforløb med forskellige temaer for deres studerende. Derudover er der ved at blive udviklet et internationalt masterforløb i psykomotorik i et samarbejde mellem masteruddannelsen i Zwolle, Holland og Danmark sådan at danske psykomotoriske terapeuter endelig får mulighed for at tage en masteruddannelse i psykomotorik. Disses samarbejder var ikke opstået, hvis vi ikke havde mødtes i EFP.

Hvordan vil du fejre den psykomotoriske dag d. 19. september? Fat dine psykomotoriske venner og find på kreative måder at sprede kendskabet til psykomotorik på! Del dine ideer på det psykomotoriske netværk på yahoo og facebook.

 

 

 

Studenterakademiet: Stærke bånd på tværs af Europa

Onsdag d. 29. marts blev vi budt velkommen til dette års Student’s Academy i Darmstadt, Tyskland med temaet Diversity in Psychomotricity - come as you are. Vi var to danske studerende afsted fra psykomotorikuddannnelsen, UCC i Hillerød.

Af Malene Raun og Birgitte Cramer 

 

I sand psykomotorisk ånd blev vi straks efter velkomsten kastet ud i at møde gruppen i en guidet bevægelsessession. To og to med et reb. A er hest, B skal forsøge at følge hesten og lære dens natur at kende. Sæt igang! Ind og ud imellem hinanden hoppede vi rundt på ganske få kvadratmeter, indtil én fik den fantastiske idé at åbne dørene ud til en stor græsplæne.

Som når køerne kommer på græs efter en lang vinter i stalden, strømmede vi ud og fyldte plænen med latter og leg i fuld galop. Kort efter skulle vi knytte bånd i bogstaveligste forstand. Det gjaldt om at binde knuder med vores reb, der var stærke nok til, at vi kunne sidde på knudens midtpunkt og blive kastet op i luften og grebet igen som på en trampolin. Velkommen til!

Torsdag d. 30. marts og fredag d. 31. marts bød på workshops ved både undervisere og studerende. Vi overværede den tyske underviser i psykomotorik  Amara Eckert, der med sin knivskarpe, om end kærlige, stil førte os igennem to workshops i hhv. Body ressonance og  Pre- and perinatally, som begge var meget lærerige og overførbare til vores undervisning i Danmark. Den tyske underviseren, Lemmer Schmidt, tog os på opdagelse om nærvær med workshoppen Arriving physically and emotionally, hvor vi fik fantastisk gode og håndgribelige øvelser ift. at skabe nærvær i os selv og i de deltagere, vi underviser. 

Lørdag d. 1. april og søndag d. 2. april var der workshops For students by students. 

Vi guidede en workshop med fokus på de danske kerneområder: gruppeundervisning og manuel behandling. Med en smule nervøsitet og en god portion stolthed præsenterede vi de ca. 25 elever for vores tilgang til psykomotorikken, som de modtog med nysgerrighed, begejstring og stor fordybelse. Der var også workshops i kreativitet og kunst, leg med børn og kropsskulpturer m.m.

Udover den faglige læring, var der tid til at netværke med andre studerende fra bl.a. Frankrig, Bulgarien, Tyskland, Schweiz, Portugal og Østrig. Der var planlagt forskellige aktiviteter hvor vi havde rig lejlighed til at lære de andre bedre at kende, som fx en byvandring i smågrupper, middage, live-musik og DJ’s. 

Åh, hvor vi dansede! Ind og ud af relationer, samtaler og faglige udvekslinger, rock n roll og deep house. Vi dansede i alle fagets niveauer til den skønne musik af fransk, tysk og engelsk i én stor symfoni. Vores horisonter blev udvidet i alle retninger og vi fik et indblik i de uendelige muligheder, der er i den psykomotoriske praksis. Forskellighederne er vores styrke og vi voksede og blomstrede i hinandens selskab – sprogligt, kulturelt, fagligt og personligt. Men så snart musikken spillede svandt vores forskelligheder bort og vi var alle én organisme, som dansede med ild og sjæl fra første tone. Cells that fire together, wire together og forenede af musikken og psykomotorikkens leg skabte vi stærke bånd på kryds og tværs af hele Europa.

Få psykomotorik på T-shirten

I et par år har vi fået trykt T-shirts og trøjer hos profilbutikken.dk – på billedet nedenfor står to eksemplarer af T-shirten på spring for at spurte ud i havet under Folkemødet på Bornholm i sommer.  

Det samarbejde bliver nu udvidet, så vores medlemmer også har mulighed for at bestille trøjerne med lille DAP-logo foran og ’Psykomotorik’ på ryggen. De kan bestilles i enten grå eller hvid. 

Bestillingen skal lægges direkte hos profilbutikken på dette link  
OBS! Brugernavn og password kommer ud i en mail i uge 51.

Hvis du ikke modtager mailen - eller ikke kan finde den igen - så ring eller skriv til os. 

Ønsker du en individuelle løsning, er det også en mulighed - kontakt da Kasper fra profilbutikken på telefon 70 22 70 66. Hvis I bruger vores logo, skal vi dog godkende det først - det sker også igennem profilbutikken. 

Folkemødet 2018

Danske Psykomotoriske Terapeuter var i år på Folkemødet for fjerde gang fra den 14. til 17. juni. Det er næstformand Dorte Hartvig Jensen, der er primus motor på forberedelserne op til Folkemødet, og hun er glad for årets møde.

"Vi var på scenen tre gange, og alle tre gange var der en del tilhørere. Derudover havde vi stand, og vi i år kunne vi faktisk mærke, at folk begynder at kende os bedre - især her i teltet, som vi deler med 12 andre sundhedsfag", siger hun. 

Udover næstformanden og formanden havde fire frivillige sagt ja til at bruge fire dages fritid på at repræsentere faget på Bornholm. 

 "Jeg oplevede, at vi blev modtaget rigtig godt. Mange af dem, vi snakkede med, var meget interesserede, og flere synes, at vores tilgang kan noget, der kan bruges. Det var meget positiv oplevelse", siger Kamilla Byrialsen, der er formand for Kreds Vest. 

Nedenfor har vi samlet en lang række facebook opslag fra Folkemødet. Hvis i klikker på dem, kommer I ind på Facebook, hvor der også er undertekster. 

 

Foredrag: Når kroppen falder til ro, følger sindet med.

OBS! Alle pladser er optaget, så vi har lukket for tilmelding

 

Behandling af stress og traumer med afsæt i kroppen.

Har du selv eller dine nærmeste oplevet stress eller traumer? Eller arbejder du professionelt indenfor feltet? 

Så skal du helt klart overveje at tage med til en eller flere af de tre foredragsaftener, som DAP afholder sammen med krops- og psykomotorisk terapeut Jacob Kongshaug. 

Foredragene er gratis, og både medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne. Læs mere praktisk information nederst.

Jacob har over 20 år erfaring med psykomotorisk behandling af traumatiserede flygtninge. 

Han har gennem de mange år erfaret tre gennemgående temaer, som han mener er afgørende for at forløse symptomer hos traumatiserede mennesker. 

Jacob vil belyse disse temaer henover tre foredragsaftener, herunder hvordan de danner baggrund for tilblivelsen af efteruddannelsen ”Psykomotorisk stress og traume behandling”.

1.foredrag:  Territorium og ”sikker rum”; tager afsæt i det grundlæggende behov vi alle har: At føle sig sikker i de omgivelser vi befinder os i. 

En grundlæggende udfordring når man er ramt af stress og traume reaktioner.

2.foredrag: Færdigheder og ressourcer; tager afsæt i behovet for at lære hvorledes man, gennem træning af færdigheder, kan tackle de mange ufrivillige psykiske og fysiske reaktioner der opstår, når man rammes af stress og traumer.

3.foredrag: Dosering og forøget sensitivitet; tager afsæt i begrebet; ”dosering” og det vilkår at traumatisering skærper sensitivitet og overfølsomhed overfor sanseindtryk. Dette kræver en særlig nærværende tilgang, for ikke at overstimulere den traumatiseredes nervesystem og genaktivere traume erindringer. 

Foredragene kan ses uafhængigt af hinanden, og er sammensat som en gradvis uddybelse af de tre emner.   

onsdag 10. april 2019: Territorium og ”sikker rum” IKKE FLERE PLADSER
onsdag 8. maj 2019: Færdigheder og ressourcer IKKE FLERE PLADSER
onsdag 19. juni 2019: Dosering og forøget sensitivitet IKKE FLERE PLADSER

Tid: 16.30 – 18.00 (alle 3 onsdage)

Sted: Danske Psykomotoriske Terapeuter, Staunings Plads 3, 1607 København V

OBS! Da man skal lukkes ind af porten, er det vigtigt at komme til tiden. Man kan i nødstilfælde ringe til Stine på 29650097 og blive lukket ind. 

 

Formand Rolf Auhagen trækker sig

I forbindelse med generalforsamlingen den 27. oktober, har Rolf Auhagen besluttet at trække sig fra posten som formand for Danske Psykomotoriske Terapeuter. Det sker to år før hans periode som formand udløber.

”Jeg har været stolt af at være jeres formand i de seneste tre et halvt år, og jeg har nydt at møde medlemmer i hele landet og være jeres talerør i sundhedssektoren, i kommunerne, på virksomheder, blandt politikere og mange andre steder. Derfor har det også været en svær beslutning at gå af som formand,” skriver Rolf Auhagen i en meddelelse til medlemmerne, som tirsdag er blevet sendt ud på mail sammen med indkaldelsen til generalforsamling.

Læs hele meddelelsen HER

Når han alligevel vælger at trække sig, skyldes det uenighed i hovedbestyrelsen, skriver han efterfølgende. 

”Min beslutning bunder i en grundlæggende uenighed med hovedbestyrelsen om, hvilken retningen foreningen skal bevæge sig i.” 

Rolf Auhagen har indkaldt til ekstraordinært møde i hovedbestyrelsen tirsdag den 2. oktober, hvor der bliver taget stilling til den nye situation. Herefter vil der komme en udmelding til alle medlemmer. 

Forslag til generalforsamlingen 2018

Deadline for at indsende forslag til generalforsamlingen 2018 er nu overskredet. Der er indsendt tre forslag, som der er linket til nedenfor

Tilmelding til generalforsamlingen: Læs mere her

-----

Forslagsstiller: Ditte-Marie Post
Nyvalg til foreningens ledelsesposter

Med baggrund i foreningens vedtægter, § 10, stk. 3. stilles hermed forslag om at generalforsamlingen, som foreningens højeste myndighed, afsætter foreningens hovedbestyrelse  - som defineret i vedtægternes §10, st. 2 – og at der på generalforsamlingen foretages nyvalg til foreningens ledelsesposter: formand, næstformand og hovedbestyrelse.

Læs hele forslaget (pdf)

------ 

Forslagsstiller: Ditte-Marie Post
Sammenhæng og støtte i den danske psykomotoriske forskning

Efter at have været en del af forskningsudvalget i Danske Psykomotoriske Terapeuter siden Generalforsamlingen i 2016 har jeg udarbejdet nedenstående forslag til udvikling af foreningens indsats indenfor forskning.

Læs hele forslaget (pdf)

---- 

Forslagstiller; Helle Brok
Supplerende arbejdsplan

Forslaget er stillet med afsæt i at den fremlagte arbejdsplan synes smal. Forslaget stilles derfor som et supplement til den fremlagte arbejdsplan og med en evt. vedtagelse af dette forslag pålægger generalforsamlingen Formandskabet og Hovedbestyrelsen at der i den kommende periode fokuseres på de følgende områder som en del af en samlet arbejdsplan. 

Læs hele forslaget (pdf)

-----

Forslagstiller; Helle Brok
Find en PMT

Forslaget er stillet med afsæt i at der på FB har været en drøftelse med blandt andet formanden for DAP, som har udtalt, at DAP ikke har midler til selv at lave en webside/webløsning, som kan erstatte og forbedre den nuværende ”find en PMT” på foreningen side.

Læs hele forslaget (pdf)

------

Denne hjemmeside benytter Googla Analytics til statistik

Ved at forsætte erklærer du dig indforstået med dette Learn more

I understand

Cookies på dap.dk
Vi benytter cookies til webanalyse med henblik på at optimere brugernes oplevelse af hjemmesiden.

Cookies fra webanalyseværktøjet Google Analytics
På dap.dk bruger vi Google Analytics for at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. De oplysninger, som cookien indsamler om din brug (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere i USA.

Google bruger oplysningerne til at evaluere din brug af hjemmesiden, udarbejde rapporter om aktiviteten på hjemmesiden og yde andre tjenester i tilknytning til aktiviteten på hjemmesiden og brugen af internettet. Google kan også videregive oplysningerne til tredjemand, hvis loven kræver det, eller hvis tredjemand behandler oplysningerne på Googles vegne.

Google Analytics sætter to typer cookies:

  • En persistent cookie, der viser, om brugeren er tilbagevendende, hvor brugeren kommer fra, hvilken søgemaskine, der er brugt, keywords osv.
  • Sessionscookies, som bruges til at vise, hvornår og hvor længe en bruger er på sitet. Sessionscookies udløber efter hver session, det vil sige, når du lukker din fane eller browser

Google sammenkører ikke din IP-adresse med andre oplysninger, som Google ligger inde med.