Trainee gennem DAP

Er du dagpengemodtager på dimittendsats, og vil du gerne have hul igennem til arbejdsmarkedet? Så er et (op til) 8 ugers praktikforløb arrangeret gennem DAP en god mulighed.

DAP er del af et større projekt, som henvender sig til psykomotoriske terapeuter på dagpenge dimittendsats. Projektets formål fra DAP’s side er at promovere faget (vores fagfæller) over for virksomheder og institutioner, som kunne være interesserede i at modtage en psykomotorisk terapeut i et praktikforløb i op til 8 uger. 

DAP tager derfor på virksomhedsbesøg, afholder møder og har oprettet en praktikplads-bank med virksomheder, der er interesserede i at se, hvad vi kan. Projektet retter sig mod medlemmer både på Sjælland, Fyn og i Jylland.  

Overordnet set er et praktikforløb en rigtig god mulighed for at vise, hvad en psykomotorisk terapeut kan tilbyde en arbejdsplads og ydermere vise, hvad man selv duer til.  

Hvis du har lyst til at deltage i et praktikforløb i op til 8 uger, så kontakt projektkoordinator Stine Kofod Larsen pr mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  eller tlf: 33 28 30 47.

NYHED: Gratis kursus

Gennemfører du din trainee i 2018, kan du ovenikøbet komme med på kurset ”Find dit drømmejob som psykomotorisk terapeut”. Deltagelse koster normalt 2.500 kroner.